internal-delete-all

Brugervilkår og –sikkerhed

Cookie- og privatlivspolitik

For generel information om cookies samt hvordan vi registrerer og anvender personoplysninger om dig, henviser vi til vores Cookie- og privatlivspolitik

Sikkerhed

Vi passer godt på de oplysninger, du afgiver om dig selv. Fra det øjeblik, vi har modtaget oplysningerne, kan du således have tillid til, at vi behandler dem med den fortrolighed og sikkerhed, som lovgivningen kræver.

På vores hjemmeside iagttager vi alle forholdsregler for at beskytte vore brugeres informationer mod misbrug. Når du bliver bedt om at indtaste oplysninger, som for eksempel betalingskortnummer og udløbsdato, sker indtastningen krypteret med den bedste krypterings-software på markedet - pt. SSL (Secure Socket Layer). Ønsker du at vide mere om SSL, kan du besøge www.betaling.dk. Oplysninger om navn, adresse og e-mailadresse opbevares ikke krypteret, men alle oplysninger som afgives i forbindelse med købet, transmitteres krypteret. Vi anvender SSL-kryptering til at beskytte oplysninger online, ligesom vi har taget rimelige foranstaltninger for at beskytte oplysningerne offline. Alle vores informationer er underlagt en streng biometrisk sikkerhed. Det vil blandt andet sige, at det kun er de medarbejdere, der har behov for oplysningerne for at kunne udføre en opgave, der har adgang til dem. Alle vores medarbejdere har modtaget omfattende instrukser i vores sikkerheds- og personbehandlingspolitik. Vores servere opbevares under strenge sikkerhedsforanstaltninger i et lukket og aflåst rum.

Vi forsøger at beskytte oplysningerne bedst muligt, men andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Vi kan derfor ikke garantere for sikkerheden af de afgivne oplysninger.

Køb/bestilling

For at bestille billetter via Billetlugen, skal du registrere dig som bruger og oplyse navn, adresse og betalingskort. Informationerne bruges til at gennemføre købet. Hvis der er problemer med et køb, eller hvis der for eksempel sker en aflysning eller lignende, vil oplysningerne blive brugt til at kontakte dig.

I tillæg til hvad der fremgår om opbevaring af personoplysninger i vores Cookie- og privatlivspolitik, opbevares oplysninger om køb i det omfang Billetlugen A/S er forpligtet hertil i henhold til relevant gældende lovgivning, herunder bogføringsloven.

Ligeledes gælder, i tillæg til hvad der fremgår af vores Cookie- og privatlivspolitik, at dine personoplysninger generelt kan bruges til at kontakte dig i forbindelse med oplysninger om tilsvarende arrangementer, hvor det formodes, at du har en interesse i at modtage informationerne. Såfremt dine personoplysninger bruges i markedsføringsøjemed, vil det altid ske under iagttagelse af relevant gældende lovgivning, herunder markedsføringsloven.

Vi henviser i øvrigt til vores Cookie- og privatlivspolitik.

Links

Denne hjemmeside indeholder flere links. Du skal være opmærksom på, at Billetlugen A/S ikke er ansvarlig for administration og behandling af personoplysninger på disse linkede hjemmesider. Vi opfordrer derfor alle vores brugere til at være opmærksomme på, hvornår de forlader vores hjemmeside, samt sørge for at de altid læser de pågældende hjemmesiders politik for behandling af personoplysninger. De retningslinjer, der er beskrevet her og i vores Cookie- og privatlivspolitik, gælder alene for behandlingen af personoplysninger via Billetlugens platform.

Cookie- og privatlivspolitik

Hos Billetlugen ønsker vi at give en god og personlig brugeroplevelse. For at gøre dette, bruger vi cookies til at gemme relevant data på din computer, så vi kan huske dine indstillinger og forbedre din personlige brugeroplevelse.

Når du anvender vores hjemmeside, indsamler vi en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på vores hjemmeside. I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse, om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler disse oplysninger, hvad vi bruger oplysningerne til, hvem der har adgang til oplysningerne, samt hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til denne cookie- og privatlivspolitik, og dit samtykke til at vi behandler oplysninger om dig i overensstemmelse med denne cookie- og privatlivspolitik.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder data som en hjemmeside kan gemme på din enhed og senere læse, når du besøger hjemmesiden igen. Cookies lagres i din browser og kan ved senere besøg på hjemmesiden genkendes af hjemmesiden, hvorved det gøres muligt at sende individualiseret information til din browser og give dig en forbedret personlig brugeroplevelse af vores hjemmeside. En cookie kan blandt andet indeholde tekst, tal eller en dato, men der er ingen personlige oplysninger lagret i en cookie.

Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger cookies til følgende formål:

Ved at anvende cookies får vi mulighed for at tilpasse vores hjemmesides indhold og for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med vores brugeres interesser og ønsker.

Hvordan undgår eller slipper jeg af med cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår eller slipper af med cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Specifikt for Google Analytics og fravalg af cookies fra Google Analytics: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, vi sætter hos dig, opbevares i et varieret antal måneder, afhængigt af formålet med de pågældende cookies. Hver gang du besøger vores hjemmeside forlænges perioden for de forskellige cookies, og de fjernes automatisk, når de udløber. Uafhængigt af formålet med de cookies, vi sætter hos dig, vil cookies ikke blive opbevaret i mere end højst 24 måneder fra sidste gang, du var inde på vores hjemmeside

Brugere under 13 år:

Hvis du er under 13 år gammel, er det et krav, at en forælder eller værge oplyser sin e-mailadresse med henblik på at godkende din registrering.

Som forælder til eller værge for et barn under 13 år, som vi har indsamlet personlige data fra, har du ret til at gennemse og få sådanne personlige data slettet og til at nægte at tillade yderligere indsamling eller brug af sådanne personlige data. For at gøre det skal du kontakte os ved at skrive til kundeservice@billetlugen.dk.

Behandling af personoplysninger:

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig som person. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger om dig, hvilket for eksempel kan ske ved almindelig tilgang af indhold på vores hjemmeside, eller hvis du foretager et køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Disse informationer bruges til at gennemføre dine billetbestillinger, ligesom informationerne også bruges til at identificere dig som bruger samt for at kunne levere og optimere vores services og indhold.

Vi opbevarer dine personoplysninger i det tidsrum, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er nævnt i denne Cookie- og privatlivspolitik. Opbevaringsperioden vil således altid afhænge af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre os, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til. Du kan ligeledes klage over vores behandling af dine personoplysninger ved at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger:

For yderligere oplysninger om vores hjemmeside, brugen af cookies og behandling af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os:

Billetlugen A/S
Mosedalvej 14
2500 Valby
CVR-nummer: 29413274
Telefon: +45 88 30 30 22 (Mandag - Torsdag: 13:00-17:00, Fredag: 13:00-15:30)
E-mail: kundeservice@billetlugen.dk

Vi gør ligeledes opmærksom på Billetlugens Brugervilkår og -sikkerhed.

Dato: 05-09-2017